Nejlepší  jógová studia po světě - plus návod jak jít na lekci zdarma (ulož si na později 💜)

Nejlepší jógová studia po světě - plus návod jak jít na lekci zdarma (ulož si na později 💜)

Humming puppy - NYC, Sydney - www.hummingpuppy.com

Photo: Courtesy of Humming Puppy

Jestli hledáš to nejlepší místo pro relax, v centru rušného velkoměsta, v Humming puppy, ho rozhodně najdeš. Ohromující prostor s černobílým, neutrálním barevným schématem v New Yorku, Sydney a Melbourne nabízí krásné, netradiční interiéry odpovídající jejich netradičním lekcím jógy. Útulné tmavé prostředí, doplněné tlumeným světlem a teplotou 28 stupňů tě zaručeně dostane do jiného světa. To, co dělá toto studio výjimečným oproti ostatním, je zvuková frekvence tzv. hum, která tě provází celou tvou praxí. Lidé stojící za Humming Puppy se spojili s jedním z předních světových akustických inženýrů, aby do místnosti začlenili kombinaci zvukových frekvencí, včetně frekvence samotné země, a tak zlepšili a prohloubili tvůj zážitek a pomohli ti „uzemnit“ tvou praxi. Pro nás je to nejlepší studio pro relaxaci, které jsme kdy navštívili. Po odchodu se budeš cítit, jako bys strávila den v luxusním spa. Pokud se nacházíš v jednom z těchto velkoměst, doporučujeme využití aplikace Class pass a můžeš si tento zážitek užit zdarma v rámci 30 denního free trial. Poděkuj nám později! :)

Yoga Barn - Ubud,Bali - www.theyogabarn.com

Photo: Courtesy of Yoga Barn 
 
V samotném srdci rušného Ubudu na Bali, je Yoga Barn rájem pro všechny milovníky jógy. Nabízí pestrý výběr kurzů, workshopů a akcí. Studio bylo otevřeno v roce 2007 a stalo se místem, kde najdeš lidi praktikující jógu z celého světa. Je to skvělá příležitost seznámit se a popovídat si s ostatními. Najdeš zde lektory z Austrálie, USA, Nového Zélandu, Indie i z Evropy. Rozmanitost kultur, které jóga spojuje v jedno, je to co dává tomuto místu největší kouzlo. Ať už si zkušený jogín nebo začátečník, Yoga Barn má něco pro všechny, a to v autentickém balíjském prostředí. Lekce jsou v angličtině. My se nemůžeme dočkat, až toto místo opět navštívíme.

Yoga del Mar - Portixol, Mallorca - www.yogadelmar.es

Photo: Courtesy of Yoga del Mar
‎ 
Jóga s výhledem na moře. Yoga del Mar je prvním jógovým studiem na Mallorce, které ti nabídne spojit tvou jógovou praxi s krásným výhledem na moře. Toto boutique style jógové studio se nachází pouze pár minut autem od hlavního města Palma de Mallorca. Na jejich webových stránkách si můžeš zakoupit jednorázovou (drop in) lekci za 20 € a užít si jógu v doprovodu příjemného vánku středozemního moře a šumění vln v uších. V nabídce mají také úžasné několikadenní reatrety. Lekce jsou v angličtině.

Earth yoga Mallorca - Santa Catalina, Mallorca - www.earthyoga.es

Photo: Courtesy of Earth yoga Mallorca 
 
Earth Yoga byla založena na podzim roku 2009 vášnivými jogíny, kteří chtěli vytvořit prostor pro cvičení jógy, ale stejně důležité bylo i vytvořit mezinárodní komunitu. Ve studiu Earth Yoga Mallorca berou jógu vážně a jsou opravdovými profesionály s hlubokými znalostmi. Nabízí širokou škálu lekcí, včetně Ashtanga Yoga, Gentle Flow, Vinyasa Yoga, Prenatal Yoga, Mum and Baby Yoga, Somatic Yin Yoga s meditací s křišťálovými mísami. Zde najdeš vše, co potřebuješ pro svou praxi. Zakladatelka studia, Jay, tě vždycky ráda přivítá a nabízí různé workshopy se zkušenými mezinárodními lektory. Lekce jsou v angličtině.
Earth yoga Mallorca je naše spřátelené studio, a můžete zde zakoupit naše kousky. 😊

FiveElements Habitat - Hong Kong, China www.destinationdeluxe.com

Photo: Courtesy of Five Elements Habitat
‎ 
Při psaní tohoto článku jsme narazily na Five Elements Habitat v Hongkongu. Zatím jsme do tohoto studia sami nezavítali, ale ihned jsme ho přidaly na náš bucket list 😍 Místnost Soundscapes je největším lákadlem tohoto studia, nabízí totiž jedinečný vizuální zážitek. 


Máš ještě jiné tipy na příjemná a designová jógová studia? Napiš nám na mail liyogacz@gmail.com 

Zpět na blog

1 komentář

Super clanek , jste uzasni a mate muj obdiv.Trosku zavidim Vase zkusenosti🥰

Studia po celem svete

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.